AKCIJA Septembar 2019

Način podmlađivanja kože aplikacijom neumrežene hijaluronske kiseline kao osnovnog sastojka uz dodatak oligopeptida,Vitamina i molekula DMAE u zavisnosti od tipa kože.

Aplikacija finim tankim iglicama stimuliše ćelije fibroblaste da produkuju nov kolagen i elastin i daju koži svežiji izgled,bolji tonus,ujednačavaju ten i daju jedrinu.

Tretman je bezbolan a rezultati vidljivi nakon nekoliko dana,nema modrica niti neželjenih efekata.Potrebno je 3-6 tretmana u razmacima 10-15 dana za postizanje dugoročnijih rezultata.Kombinuje se i sa drugim procedurama kao nega pre i posle.

Preporučuje se suvim,dehidriranim kožama kao priprema za sunce a naročito posle leta za oporavak od UV oštećenja i u borbi protiv fotostarenja.Važnu ulogu imaju antioksidansi koji sprečavaju oštećenja nastala dejstvom slobodnih radikala.

Hidratacija nastaje tako što molekul hijalurona vezuje vodu i tako može uvećati svoju molekulsku težinu i do 1000 puta.Vitamini su snažni antioksidansi a molekul DMAE je odgovoran za dobru tonizaciju.

Preporučuje se za lice,vrat i dekolte mada se koristi i za kožu oko pupka,nadlaktice i šake.

Telefoni: +381.11.24.44.564; +381.63.77.63.531

E-mail: dermanova.rs@gmail.com