NAJNOVIJI LIFTING

Najnapredniji tretman radiotalasima koji su frakcionisani uz primenu dermastampa sa akupunkturnim iglicama. Dejstvo direktno na kolagen bez izazivanja oštećenja epiderma pod strogo kontrolisanim uslovima.

Frakcionisani radiotalasi imaju izuzetno jak efekat na kolagen i njegovo podmlađivanje. Radiotalasi su bipolarni, neablativni što znači da ne oštećuju gornje slojeve kože, već deluju isključivo na kolagen. Upravo je ovaj fenomen zaslužan za izuzetno kratko vreme oporavka („downtime“), od svega nekoliko sati do 1-2 dana u zavisnosti od indikacije za koju se koristi.

Radiotalasna energija se aplikuje direktno u dermis uz zagrevanje kolagena i ubrzavanje lokalnog metabolizma. Termalno tretirana mesta započinju proces remodelacije i de novo sinteze kolagena. Najjači efekat se postiže u tretmanu zatezanja kože, uklanjanja bora, smanjenja strija, uklanjanja ožiljaka od akni.

 

KORISTI SE ZA :

 

* bore

* zatezanje i lifting (lice, vrat, dekolte, šake)

* proširne pore

* ožiljke od akni

* poboljšanje teksture kože

* volumenizaciju

* ujednačavanje tena

 

PREDNOSTI:

 

* kratko vreme oporavka (par sati do par dana)

* direktna aplikacija radiotalasa u dermis

* bez oštećenja epiderma

* bez neželjenih efekata

* mogućnost menjanja dubine aplikacije u jednom tretmanu u zavisnosti od zone

* digitalno podešavanje trajanja impulsa,intenziteta radiotalasa

 

REZULTATI:

 

Brzi-rezultat umnožavanja ćelija koje stvaraju kolagen i oslobađanja faktora rasta;

Spori-dugotrajna remodulacija kolagena i sinteza kolagena i elastina,potrebno oko mesec dana;

 

Ovakav lifting je moguć u za sada svega nekoliko ordinacija u Evropi, a Dermanova se može pohvaliti time da spada u jednu od njih.

Ukoliko želite dugoročne, prirodne rezultate liftinga lica, vrata i dekoltea ovo bi bio idealan i najsavremeniji tretman!