PILING KISEONIKOM

Savremeni način negovanja kože primenom čistog medicinskog kiseonika i fiziološkog rastvora. Sistemom u aparatu formiraju se vodene kapi  čistog kiseonika, veličine od 5 do 100 mikrona. Voda velikom brzom, od čak 200 km na sat, obavlja mehaničko čišćenje kože. Te kapi otvaraju i čiste i najfinije pore vršeći blagu eksfolijaciju, stimulišuci cirkulaciju i limfnu drenažu otklanjajući izumrle ćelije, nečistoće, pa čak i komedone.

Tretman traje 15-ak minuta, nakon čega koža odmah postaje blistava, osvežena, zategnuta i zdravijeg izgleda. Može se kombinovati s vitaminima i oligoelementima. Nakon procedure stavlja se serum ili maska koja odgovara tipu kože. Metoda je bezbolna, prijatna i brza. Nije kontraindikovana u trudnoći, za vreme dojenja, a ni sa sunčanjem (nema fotosenzibilizacije), te je odlična zamena za hemijski piling u letnjim mesecima.

Preporuka je da se radi jednom do dva puta mesečno, zavisnoi od tipa kože i problema koji tretiramo.

Izuzetno je efektan u nezi masne i aknozne kože, kao i kod osoba s rozaceom i proširenim kapilarima kojima dermatološki piling nikako ne prija.

Koristi se i za negu kože poglavine, pomažući u otklanjanju masnih ljuspica (peruti), psorijatičnih naslaga u kosi. Stimulišući cirkulaciju dovodi do boljeg i bržeg rasta dlake, te se koristi i kod nekih tipova ćelavosti.

Može se kombinovati i sa brojnim drugim procedurama .

Veoma je polularan u Holivudu, te ga poznate ličnosti koriste kao blic tretman pre snimanja ili nekog važnog nastupa.