STEM ĆELIJE TRETMAN za regeneraciju kože

Idealan za III stadijum starenja kože a kao prevencija i ranije se može upotrebljavati. Potpuno neinvazivan tretman namenjen osobama nakon 30-te godine kada se sinteza kolagena, elastina i drugih proteina smanjuje te dolazi do pojave prvih finih linija i borica i do promena u tonusu same kože.

Stem ćelije tretman produžavajući život zdravih ćelija i njihove kapacitete za obnovu bazira se na stimulaciji samoobnavljanja. Iako u prvom trenutku zbog potpuno neinvazivnog nanošenja može izgledati kao kozmetički tretman radi se o medicinskom tretmanu namenjenom doktorima. Adekvatna preporučena kućna nega zajedno sa profesionalnim tretmanom dovodi do punih rezultata. Načini aplikacije se razlikuju u zavisnosti od tipa kože i problematike koju rešavamo.

Biljni ekstrakt stem ćelija stimuliše aktivnost fibroblasta i povećava sintezu kolagena i elastina ostvarujući snažan antiejdžing efekat. Aplikacija ekstrakta specijalnim 3D NANO maskama omogućava idealni produženi kontakt između kože i aktivnih sastojaka a nanomolekuli nose preparate u dublje slojeve kože. Preporučuje se 5 tretmana u razmacima od 7 dana. Idealno je pre toga očistiti kožu kiseonikom ili je stimulisati nekim blagim dermatološkim pilingom.

Kao rezultat svega naša će koža zablistati, biti jedrija sa boljom tonizacijom, a male bore i linije će se ublažiti.